preloader
Scroll to top
Fitos Dezső Társulat

Támogatás


Jövőnk a hagyomány!

LEGYÉL A TÁMOGATÓNK!

Magyarország legfiatalabb hivatásos táncegyütteseként frissességünkkel, rugalmas kamaraegyüttesi jellegünkkel, innovatív előadásainkkal tesszük teljessé a hazai palettát. 2022. márciusában hivatásos együttesek közé emelkedő – de független formában már másfél évtizede működő – társulatunk stabil működéséhez és fejlődéséhez elengedhetetlen az anyagi források folyamatos előteremtése.

A NEHÉZ IS KÖNNYŰ, HA SOKAN EMELIK

HISSZÜK, hogy a Társulatunk kamarajellegénél, mozgékonyságánál fogva könnyen eljuttathatja a népi kultúrát gazdag repertoárjával olyan kistérségekbe, vidéki, határon túli közösségekbe is, ahol a nagyobb produkciók nem befogadhatóak. 

HISSZÜK, hogy előadásszámaink, nézőszámaink jelzik: van létjogosultsága a negyedik hivatásos együttesnek a magyar táncszínházi palettán.

HISSZÜK, hogy innovatív előadásainkkal, nagyszabású tehetséggondozó hálózatunkkal a magyarkultúra magas szintű, méltó képviselői vagyunk.

HISSZÜK, hogy társművészeti műfajokat bevonó, fúziós előadásaink olyan hidat teremtenek, amelyen keresztül közel kerül a néphagyományhoz egy olyan közönségréteg, amelynek eddig ismeretlen volt ez a világ.

HISSZÜK, hogy lelkes, tehetséges és elhivatott csapatunk, akikkel együtt, kalákában, szívvel-lélekkel építjük színházunkat és társulatunkat, méltó a támogatásra.

SEGÍTSD ERŐSÍTENÜNK HITÜNKET A MINŐSÉGBEN, TRADÍCIÓBAN ÉS A KULTÚRÁBAN!

Magánemberként

Állj mellénk havi rendszeres támogatóként!
Legyél egyszeri támogatónk!
Ajánld fel nekünk az 1%-odat!

Szervezet neve: Fitos Dezső Társulat Művészeti Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Adószám: 25837399-2-08, HU25837399

Cégként – legyél a partnerünk!

Ha céged tud azonosulni a társulat által képviselt értékekkel, szívesen működnél velünk együtt és támogatnád a Fitos Dezső Társulat hosszú távú működését akkor legyél a partnerünk! Vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot a fitosdezsotarsulat2022@gmail.com e-mail-címen!

Támogatás banki utalással

Bankszámlaszámunk: Raiffeisen Bank 12096712-01586050-00100008
Név: Fitos Dezső Társulat Művészeti Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Közlemény: Adomány (FONTOS!)

Köszönjük!